D4dance bestaat al ruim 10 jaar. Het is niet voor niets uitgegroeid tot een van de beste trend dansstudio in Rotterdam Hoogvliet. Vanaf 12 jaar kan je je bij ons aanmelden en deelnemen aan de danslessen.  Wij leren hier verschillende moderne dansstijlen.

Onze choreogafieén zijn modern , leuk en uitdagend. We maken gebruik van hedendaagse pop, dance en hip hop muziek. 

D4dance is niet alleen een leuke dansstudio maar ook een plek waar je de juiste basis danstechnieken en disciplines leert om door te kunnen stromen naar een middelbare dans opleidingsniveau. Zo is er in de afgelopen jaren meer aandacht voor dans en theater in het onderwijs. Veel van onze leerlingen stromen door naar een leeromgeving die hun passie behartigen. MT010 is een van deze geweldige scholen in Rotterdam die dit mogelijk maakt.   

 

Zumba lessen voor volwassenen
Dansen vanaf 12 jaar

Dansen is niet alleen voor jongeren en daarom willen wij ook de ouders stimuleren om gezond in beweging te zijn. Doe mee met onze zumba lessen voor volwassenen. Zumba is een heerlijke dansles om je conditie te trainen en overtollige calorieén te verbranden op de maat van zuid amerikaanse muziekstromingen zoals salsa, bachata, cumbia, reggaeton en merengue.    

Logo-KNGU-DG-3__FillWzcyMCw3MjBd

sinds 1995 Gecertificeerde dans Docent vereniging KNGU

templatemo_image_05

Sinds 2010 Zumba (ZIN) member docent